За попередніми даними, у 2014р. сільськогосподарськими підприємствами району (без врахування малих) вироблено 5,2 тис.т м’яса в живій вазі, 3,5 тис.т молока, 0,2 тис.шт. яєць. У порівнянні з 2013р. відбулось зменшення обсягу виробництва м’яса на 7,3%, молока – на 8,9%, яєць – на 33,3%.
Слід зазначити, що агроформування району є серед основних виробників м’яса та молока в області. Так, ними отримано 25,2% від загального обсягу виробленого м’яса в області та 19,4% – молока. У структурі реалізації худоби та птиці на забій переважала частка свинини – 63,0% від загальної ваги.
На 1 січня 2015р. в сільгосппідприємствах Новоселицького району (крім малих) утримувалось 2,7 тис. голів великої рогатої худоби (з них 945 корів), 28,6 тис. свиней, 2,0 тис. овець та 46,4 тис. голів птиці. Порівняно з початком 2014р. чисельність великої рогатої худоби зменшилася на 0,8% (у т.ч. корів – на 1,2%), свиней – на 23,2%, овець – на 27,8%, птиці – на 33,5%.